انواع سقط جنین و نکات مهم سقط جنین به صورت جنایی

ساخت وبلاگ

انواع سقط جنین و نکات مهم سقط جنین به صورت جنایی

سقط جنین به سه شکل "جنایی" ، "درمانی" و "خود به خودی" شناخته می شود. سقط جنین نوعی سقط جنین است که به سقط جنین 

غیرقانونی معروف است و معمولاً در مراکز غیر مجاز و زیرزمینی انجام می شود. سقط جنین نوعی سقط جنین است که طبق قانون و مطابق با شرایط و ضوابط تعیین شده توسط قانونگذار مجاز است و سقط جنین معمولاً به دلیل یک بیماری جسمی و در نهایت ناتوانی مادر در نگه داشتن جنین در رحم خود ایجاد می شود. در حقیقت ، این امر بدون دخالت پزشک یا خود مادر یا به عبارت ساده تر ، بدون هیچ اراده و اختیاری رخ می دهد.

سقط غیرقانونی جنین

سقط جنین به صورت جنایی و قوانین مربوط به آن

در ماده 306 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 ، اگرچه سقط جنین حتی پس از دمیدن روح در آن ، جبران سقط جنین محسوب نمی شود ، اما پول و مجازات خونینی پیش بینی شده است: "جرم عمدی علیه جنین ، اگرچه پس از انحلال روح باعث قصاص نمی شود. "در این صورت نویسنده علاوه بر پرداخت دیه به تعزیر نیز محکوم می شود".

 

بعلاوه ، در ماده 556 این قانون ، قانونگذار جنین دارای روح را در زمینه دیه تجویز شده در ماههای حرام ، به عنوان یک انسان متولد شده و همچنین یک بزرگسال فرض کرد و اظهار داشت که "سقط جنین پس از تولد روح منوط به دولت تمرکز ".

 

مهمترین حمایتهای قانونگذار از جنین مربوط به فصل هفتم قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 است که در آن وی به تفصیل و به طور دقیق دیه تجویز شده برای سقط جنین در هر مرحله از رشد را تعیین کرد.

 

ماده 716 این قانون پول خونی سقط جنین را به شرح زیر تعیین کرده است: علایقی که جنین در آن خون گرفته باشد چهارصد درصد پول پر از خون است. خودارضایی که در آن جنین به توده ای از گوشت تبدیل می شود. آزامی که در آن جنین به استخوان تبدیل شده اما گوشت آن هنوز رشد نکرده است. هشتاد درصد پول پر از خون ؛ "جنینی که گوشت و استخوانش فرسوده شده باشد اما روح القا نشده است یازدهم دیه کامل است و دیه جنینی که روح در آن دمیده شده اگر پسر باشد دیه کامل است و اگر نیمی از آن باشد اگر مشکوک باشد ، دختر و سه چهارم دیه کامل. "

  

از طرف دیگر ، در ماده 717 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 ، قانونگذار دیه سقط جنین را در صورت تصادف با مادر تعیین کرده و می گوید: "هر زمان جنین به علت جرم مادر تخریب شود ، علاوه بر این "دیه یا دیه جنایت علیه مادر در هر مرحله از رشد برای دیه جنین نیز پرداخت می شود".به طور کلی ، این پاداش مالی است که شخص در ازای تفاوت بین سالم و معیوب پرداخت می کند.

  

در ماده 718 قانون مجازات اسلامی 1392 نیز به مسئولیت کیفری مادر در زمینه سقط جنین پرداخته شده است و می گوید: "اگر زنی در هر زمان قصد ، مشکوک یا اشتباه جنین خود را از بین ببرد ، پول خونین جنین ، مطابق به "هزینه پرونده توسط نویسنده یا مقاله وی پرداخت می شود".

  

حکیمان به ترتیب از اقوام نسبی مرد پدر و مادر یا پدران از طبقات ارث هستند. به طوری که هر کسی که در هنگام مرگ می تواند ارث ببرد ، به همان اندازه مسئول پرداخت دیه خواهد بود.

البته ماده 718 نیز حاوی یک تبصره است و در مواردی که جنین برای سلامتی مادر خطرناک باشد ، حکم دیه را حذف کرد: "اگر جنینی که زنده ماندن برای زندگی مادر خطرناک باشد برای حفظ نفس سقط می شود ، دیه ترمیم نمی شود. "

کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی با عنوان مجازات های مصوب سال 1996 نیز مجازات ها و مجازات های سقط جنین را پیش بینی کرده است. از جمله ماده 622 که می گوید: "کسی که زن باردار را آگاهانه و عمداً با ضرب و شتم یا آزار و شکنجه سقط کند ، علاوه بر پرداخت دیه یا قصاص ، حسب مورد به یک یا سه سال حبس محکوم می شود."

سقط جنین به صورت جنایی

البته بدیهی است که کلمه "مجازات" در این ماده به جرمی گفته شده است که علیه "مادر" مرتکب شده است ، نه جنین.

  

ماده 623 در ادامه می گوید: "هرکس با استفاده از دارو یا سایر وسایل باعث سقط جنین در زن شود ، باید به حبس از شش ماه تا یک سال محکوم شود و اگر عمداً یا عمداً یک زن حامله را به استفاده از مواد مخدر و یا در غیر اینصورت سقط کند. جنین. "او به سه تا شش ماه زندان محکوم خواهد شد. "مگر اینکه ثابت شود که این اقدامی برای نجات جان مادر است و در هر صورت طبق مقررات مربوط دیه پرداخت می شود."

کلام آخر

با توجه به اهمیت نکات حقوقی مربوط به سقط جنین در تعیین مجازات و دیه مربوط به آن، توصیه می شود برای افزایش آگاهی در این زمینه از اپلیکیشن شهرداد بهره ببرید. این اپلیکیشن پلی ارتباطی میان مردم و مشاوران و وکلای متخصص می باشد. 

 

takgas...
ما را در سایت takgas دنبال می کنید

برچسب : سقط جنایی جنین, نویسنده : تک گاز takgas بازدید : 209 تاريخ : شنبه 2 اسفند 1399 ساعت: 17:56